Zeneca Dampt!
Belevenissen van een e-roker
Lord of the Vapes, of: 'in de ban van de damp' (1)

Ik ben nu dus een week of drie bezig. Ben een hoop wijzer geworden, heb getwijfeld, doorgezet en een revolutie in het rookhok ontketend. Heb een e-crisis overleefd (bedankt Lars!) en zit nu redelijk tevreden op de bank te tikken en te lurken aan mijn CE4 met daarin Magic Stardust 6 mg van @37. Lichtzoet maar lekker. Hele goede damp, klein beetje flash.

Wat ik drie weken geleden ook niet had kunnen bevroeden is hoeveel vapegear ik in korte tijd zou gaan verzamelen. Want dat is heel wat! Deels is dat te verklaren door het schier eindeloze aanbod van liquids, waar je je eigen favorieten in moet vinden. Maar het komt ook door de hoge 'gadgetfactor' van de hardware.

Eerst de liquids. Ik bestelde mijn eerste setje na een halve week dampen. Acht 10ml flesjes met van allles wat. Half tabak, half smaakjes. De meeste tabakssmaken vielen tegen: erg chemisch. En de hele dag zoetigheid dampen is ook niet alles. Gaat je tong krom van staan. Dus een beetje afwisselen is het devies. En al lezend op het KCER-forum krijg je meer zicht op merken, smaakjes, dikke/dunne damp, enzovoort, enzoverder. Dus bestel je nog eens wat. En zie je dat sommige webshops voor wènig liquids met korte houdbaarheidsdatum aanbieden. En dus bestel je nog eens wat.

Resultaat is nu dat ik een soort eigen mini-subsectie in de koelkast heb staan. Uit het zicht ("Pap! ga je leren wielrennen?") maar rijk gevuld. Waar vroeger de eieren stonden, zeg maar. En de boter. Een flinke doos kleine flesjes met vrolijk gekleurde dopjes. Het voordeel van de eGo-T is in dit verband dat je tankjes kunt vullen met kleine beetjes juice en van alles kunt proeven. Met een clearomizer met wicks is dat toch lastiger. Ik zit nog wel wat te zoeken naar de juiste hoeveelheid nicotine. Met 6mg sta ik lekker te dampen maar mis ik toch de 'fix' van een a'tje. En 18mg voel ik echt in mijn systeem als meedamp met de analoge rokers in het rookhok. De oplossing is nu dat ik een tankje 12 en een tankje 6 meeneem. Dus nu, na drie weken, heb ik het volgende geproefd:

  • Coffee 12mg van Evaporo. Favoriet. Fantastische smaak! Krikt zefls de smaak van de koffie op kantoor nog op!
  • Cherry 6mg van @37. Te zoet. Kromme tong.
  • Magic Stardust 6mg van @37. Lekker neutraal-zoetig. Goeie damp!
  • Classic Virginia 12mg van @37. 'The horror!' Weggegooid.
  • Toffee 12mg van @37. Meh. Kermis in Pernis.
  • Original Tobacco 18mg van Liqua. Van collega Els gekregen. Prima smaak, hakt er verdikkeme wel in. Maar ja, Els is een bikkel...
  • Whisky 12mg van Evaporo. Geweldige smaak maar niet voor overdag. Neem ik wel mee naar het café.
  • Pina Colada 11mg van Dekang. Meh. Zoet, weeiig. Weet trouwens niet eens hoe een echte pina colada smaakt.
  • Strawberry 6mg van Evaporo. Prima smaak, heel natuurlijk maar wel te zoet. Meer iets voor collega Ben.

En dan heb ik in de koelkast nog een stuk of tien smaakjes liggen. Ben het meest benieuwd naar DK TAB, want daar lees ik op de fora veel goede dingen over. Het zoeken is echter nog steeds naar een standaardmerk/smaak. Komt wel. Suggesties overigens welkom!

Tot zover de liquids. Het volgende verhaal zal gaan over de hardware, want daar ben ik echt onherroepelijk mee uit de bocht gevlogen. Laten we zeggen dat ze bij PayPal de laatste weken een merkbare piek hebben kunnen registreren. Rokende servers ("Wow! Did you see that? Who is this guy?!").

Wordt vervolgd!

Reacties

Pagina<789
floral swing dress ebay jessica simpson white floral dress pink floral short dress floral dress 5t floral dress graduation ax paris yellow floral print dip hem dress long flower dresses for women party http://www.redfiveonline.com/long-flower-dresses-for-women-party-dressh
boatwords op 14-06-2019 10:10
definitions 3d floral maxi dress black floral maxi dress forever 21 floral embroidered dress mango long yellow floral dress floral dress description floral dress river island what color shoes to wear with a pink floral dress http://www.noteplays.com/what-color-shoes-to-wear-with-a-pink-floral-dress-dressh
Pagina<789
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld
Laatste tweets
Artikelen